Zonnepanelen

Becker Installatietechniek werkt met een aantal merken zonnepanelen. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten en eigenschappen. Welk type zonnepaneel het beste past bij uw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Om die reden wordt er altijd een offerte op maat gemaakt, passend bij uw wensen en situatie.

DMEGC

logo-dmegc-300×233

Topbrand van het jaar 2020 is DMEGC, een van de merken die worden aangeboden door Becker Installatietechniek. Het merk is een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie en werkt voortdurend aan innovatie en richt zich op kwaliteit en duurzaamheid.

Canadian Solar

Sinds 2001 wordt er vanuit Canada gewerkt aan de ontwikkeling van zonnepanelen voor Canadian Solar. Dankzij deze uitgebreide ervaring zijn ook de panelen van Canadian Solar van goede kwaliteit en wordt er constant gewerkt aan innovatieve oplossingen.

canadian-solar-logo

JA Solar

ja-solar-logo_en

Een van de grotere spelers op de markt is JA Solar, zij staan voor zonnepanelen met een hoge betrouwbaarheid. Zij zijn vooruitstrevend op het gebied van de techniek en bieden hoogwaardige producten aan met een hoog rendement.

Jinko

Jinko zonnepanelen bereiken een hoog rendement dankzij geavanceerde technologieën. Het zijn zeer geschikte panelen van hoge kwaliteit welke ook goed functioneren als het bewolkt is en speciaal zijn ontwikkeld om optimaal te presteren in een gematigd klimaat.


jinko-solar-logo-vector

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij momenteel extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment zijn wij voor nieuwe klanten genoodzaakt een klantenstop te hanteren betreffende zonnepanelen, dit omdat wij de grote vraag vanuit de markt op dit moment niet kunnen bezetten en onze bestaande klanten (anders) niet de service kunnen leveren zoals wij zouden willen.

Bent u reeds vaste klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud aan u cv ketel laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier en nemen wij binnen enkel weken contact met u op. De wachttijd ligt thans om en nabij de 6-8 weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan. Mocht de situatie wijzigen en wij weer in staat zijn nieuwe klanten aan te nemen, dan zullen wij dit uiteraard vermelden op onze website.