Montagesystemen

Het montagesysteem waarin de zonnepanelen worden geplaatst is van groot belang voor het rendement van de panelen. In de offerte wordt ook gekeken welk type montagesysteem het meest geschikt is voor uw situatie. Wij werken met verschillende merken, waardoor er altijd een passende oplossing kan worden geboden.

Van der Valk

Valk-Solar-Logo1-300×187

De montagesystemen van Van der Valk onderscheiden zich op een aantal gebieden. Ze zijn functioneel, gemakkelijk te monteren en daarnaast onderscheiden de systemen zich ook op het gebied van duurzaamheid. Van der Valk staat voor innovatieve systemen, ontwikkeld volgens de geldende normeringen. De systemen zijn toepasbaar op elk type dak of ondergrond en zijn snel te monteren.

Esdec

De systemen van Esdec zijn compact en makkelijk te monteren, ze bestaan uit alleen de noodzakelijke componenten en er zijn diverse opties voor kabels en eventuele optimizers. De systemen zijn voor alle soorten daken geschikt en zijn veilig, betrouwbaar en stevig.

esdec-logo-uai-516×172

Solar Construct

Solar-Construct-zonnepanelen-montagesysteen-logo

Solar Construct is een gerenommeerd bedrijf in innovatieve montagesystemen, zowel voor schuine als platte daken worden oplossingen geboden. Montagesystemen welke in een handomdraai te bevestigen zijn, waarbij veilig en effectief gewerkt kan worden.


Solar Stell

Ook de systemen van Solar Stell zijn voor diverse daken en ondergronden te gebruiken. Zij bieden betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.


solar-stell-uai-516×172

GSE Indak

Sinne-Technyk_montagesysteem_GSE-Integration

De systemen van GSE kunnen in het dak worden verwerkt, zo komen de panelen verlaagd op het dak te werken, in plaats van op de pan. Op deze manier worden de zonnepanelen op een mooie manier weggewerkt in het geheel. Met het indak systeem worden de panelen ook daadwerkelijk onderdeel van het dak en krijgt het hiermee ook de functie als dak. Het systeem kan gebruikt worden voor nagenoeg alle soorten zonnepanelen en zowel voor horizontale als verticale systemen.


Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.