Contact

Heeft u vragen over onze zonnepanelen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u ons hiervoor telefonisch, per mail en via WhatsApp benaderen. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.


Storing

Is er sprake van een storing in het systeem van de zonnepanelen of heeft u een andere storing? Bel ons gerust op 0597-646530. Zelfs in de avonduren en weekenden kunt u ons bereiken indien het dringend is. U kunt dan onze storingsdienst bellen op 0597-646530, deze is 24 uur per dag bereikbaar, mocht het even kunnen wachten dan vragen wij u om de eerstvolgende werkdag even contact met ons op te nemen.


Showroom

Op afspraak is onze showroom geopend waar wij het een en ander kunnen laten zien op het gebied van zonnepanelen. Ook is de showroom ingericht met andere duurzame oplossingen, sanitair, verwarmingstechnieken en sfeerhaarden.

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.

  Geachte heer/mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw interesse in Becker Installatietechniek.

  Helaas ervaren wij momenteel extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

  Op dit moment zijn wij voor nieuwe klanten genoodzaakt een klantenstop te hanteren betreffende zonnepanelen, dit omdat wij de grote vraag vanuit de markt op dit moment niet kunnen bezetten en onze bestaande klanten (anders) niet de service kunnen leveren zoals wij zouden willen.

  Bent u reeds vaste klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud aan u cv ketel laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier en nemen wij binnen enkel weken contact met u op. De wachttijd ligt thans om en nabij de 6-8 weken.

  Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan. Mocht de situatie wijzigen en wij weer in staat zijn nieuwe klanten aan te nemen, dan zullen wij dit uiteraard vermelden op onze website.