Onze aanpak

Bij het uitwerken van de plannen voor zonnepanelen komt veel kijken. Een succesvol project is afhankelijk van de juiste ontwikkeling waarbij met diverse aspecten rekening moet worden gehouden. Er worden door Becker Installatietechniek per project berekeningen uitgevoerd om zo uiteindelijk een optimale oplossing voor te kunnen leggen, passend bij de wensen van u als klant.

Er wordt rekening gehouden met een aantal aspecten, alvorens wij een passende offerte aan u doen toekomen. Zo brengen wij bijvoorbeeld in kaart wat het te gebruiken oppervlakte is waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat voor aantal panelen hiervoor ingezet kan worden en wat daarbij de opgewekte stroomhoeveelheid kan zijn. Dit kan voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Passend bij uw wensen wordt er gekeken welke karaktereigenschappen het systeem moet hebben om naar uw wens te kunnen werken. Wat is bijvoorbeeld het meeste geschikte type zonnepaneel, wat is de hellingshoek waarin deze geplaatst kan worden en welke factoren zijn extern van invloed. Ook wordt er uiteraard gekeken naar de hoeveelheid stroom die zelf wordt gebruikt.

Zonnepanelen van Becker Installatietechniek

DJI_0222 900
  • Maatwerk project, passend bij uw wensen
  • Externe factoren worden in kaart gebracht (schaduw, ligging ten opzichte van de zon)
  • Berekeningen worden gebaseerd op uw persoonlijke situatie
  • Meest optimale situatie met hoogwaardige kwaliteit producten
  • Rendement aansluitend aan uw mogelijkheden

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.