Meer duurzaam

Becker Installatietechniek is niet alleen sterk in zonnepanelen, maar in diverse vormen van duurzame energie! U kunt bij ons ook terecht voor warmtepompen, zonneboilers en warmte-terug-winningssystemen.


Warmtepompen

Bij warmtepompen wordt aardwarmte, grondwater of warmte uit de lucht gebruikt om warmte te winnen, er wordt dan geen gas meer gebruikt. Warmtepompen kunnen ook samenwerken met zonnepanelen, waardoor de combinatie nog duurzamer is helemaal in combinatie met een volledig elektrische warmtepomp.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen en dit betreft dan ook altijd maatwerk, waarbij wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden die de klant heeft. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een volledig elektrische warmtepomp, een hybride warmtepomp die samenwerkt met de cv ketel of een ventilatiewarmtepomp. Ook hierover informeren wij u graag!

_DSC6112 1200

Zonneboilers

Door het gebruik van een zonneboiler wordt ook het warme water op een duurzame manier verzorgd in de woning. De combinatie van een zonneboiler met zonnepanelen zorgt voor extra besparing in energiekosten en nog duurzamer wonen.

Ook op het gebied van zonneboilers zijn er verschillende oplossingen te bedenken. Becker Installatietechniek helpt u graag om een passende oplossing voor uw woonsituatie te bieden.


Warmte-terugwinningssysteem

De luchtstroom in de woning kan verwarmd worden door een warmtewisselaar en twee ventilatoren die de lucht van buiten voorverwarmd. Deze verwarmde lucht kan vervolgens alle ruimtes in de woning verwarmen. De luchtstroom is continu in beweging en daardoor is er altijd een aangenaam klimaat in de woning.

In de zomer kan de buitenlucht gekoeld worden, waardoor de woning ook dan voorzien wordt van een aangenaam klimaat. Het warmte-terugwinningssysteem kan dus in alle jaargetijden zorgen voor een constant klimaat in de woning. Wilt u weten of dit een geschikte oplossing is voor uw woning? Wij voorzien u graag van nadere informatie en een passend advies. Klik hier om direct het contactformulier in te vullen.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij momenteel extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment zijn wij voor nieuwe klanten genoodzaakt een klantenstop te hanteren betreffende zonnepanelen, dit omdat wij de grote vraag vanuit de markt op dit moment niet kunnen bezetten en onze bestaande klanten (anders) niet de service kunnen leveren zoals wij zouden willen.

Bent u reeds vaste klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud aan u cv ketel laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier en nemen wij binnen enkel weken contact met u op. De wachttijd ligt thans om en nabij de 6-8 weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan. Mocht de situatie wijzigen en wij weer in staat zijn nieuwe klanten aan te nemen, dan zullen wij dit uiteraard vermelden op onze website.