Over ons

Over Becker Installatietechniek

Becker Zonnepanelen is onderdeel van Becker Installatietechniek. Becker Installatietechniek is in 1983 gestart door dhr. Becker en inmiddels is het familiebedrijf overgedragen aan de tweede generatie. Al die jaren is het bedrijf gevestigd aan de A. Reijndersstraat B 40 te Nieuwe Pekela, het centrum tussen de drie kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten, op het kruispunt van de autowegen N366-N367.

_DSC6025

Duurzaamheid

Er wordt veel gesproken over duurzaamheid, maar wij maken het ook waar. Dagelijks leggen wij duurzame installaties aan in woningen en bij bedrijven. Wij zijn inmiddels specialist als u een warmtepomp, zonneboilersysteem of zonnepanelen voor uw woning of bedrijf wenst.

Showroom

Bij ons bedrijfspand hebben we een showroom ingericht. In deze showroom tonen wij u de ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, sanitair en sfeerverwarming. Om u zo goed als mogelijk in de showroom te kunnen helpen, is het verstandig om een afspraak te maken als u onze showroom wilt bezoeken.

Dankzij goed voorraadbeheer kunnen wij u altijd snel en vakkundig helpen. Ons vakbekwaam, goed geschoold en gemotiveerd personeel staat dagelijks voor u klaar om de installatie die u wenst te maken. Kwaliteit en service staan bij ons voorop, ook op het gebied van duurzame installaties.

_DSC5943

Werkgebied

Ons werkgebied is Oost-Groningen en wij werken vanuit Nieuwe Pekela met belangrijke omringende plaatsen als Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Voor grotere opdrachten zijn we zelfs in een grotere boog rond Nieuwe Pekela te vinden.

_DSC7566

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.