Partners

techniek_nl

Techniek Nederland (voorheen Uneti-VNI)

De ondernemersvereniging van de technische dienstverleners, installatiebedrijven en technische detailhandel is Techniek Nederland. Ook Becker Installatietechniek is hierbij aangesloten.
Techniek Nederland staat voor het praktisch toepasbaar maken van technische ontwikkelingen, kennis vergroten en kennis delen. Er wordt continue gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit van de aangesloten partners en Techniek Nederland staat voor de techniek van de toekomst.

InstallQ

Het doel van InstallQ is ‘veilige installaties van goede kwaliteit’, zij zijn de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie in de sector van de installatietechniek. InstallQ doet dat door te werken met kwaliteitsregelingen en het bewaken van de installaties waar Nederland gebruik van maakt. Ook de accreditatie in examens, opleidingen en bijscholing in de installatietechniek is waar InstallQ voor staat.
Het gebruik van het logo van InstallQ is het bewijs voor kennis en kunde in de techniek en de controle op de vakbekwaamheidseisen.

InstallQ logo RGB
Logo AbelenCo small b

Abel&co (voorheen GasNed)

Abel&co is een serviceorganisatie met een landelijk netwerk van gerenommeerde installatiebedrijven. Becker Installatietechniek is een van de aangesloten kwaliteitsinstallateurs met kennis van zaken en uitstekende servicevoorwaarden en dat bij u in de buurt. Partners van Abel&co staan voor het werken met A-merken, klantgerichte dienstverlening en hebben kennis als basis.

STEK

STEK-gecertificeerde ondernemingen lopen voorop in de koeltechniek en staan voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Iedere twee jaar wordt een audit gehouden om de kwaliteit te waarborgen. STEK is onafhankelijk en staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, maakt certificering mogelijk en stimuleert kennisontwikkeling in de koude/klimaat en warmtepomp sector.

stek_color
VCA_Color

VCA

Veilig en gezond werken is waar VCA voor staat, voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren die risicovol zijn of in een risicovolle omgeving worden uitgevoerd. Het behalen van het VCA certificaat zorgt voor bewustzijn en een basis om deskundig en betrouwbaar opdrachten te kunnen uitvoeren.

Het VCA-certificaat staat voor risicobeheer, opleiding, bewustzijn en het werken op een veilige en beschermde manier.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.