Subsidies

Dankzij de aanschaf van zonnepanelen kunt u direct beginnen met besparen op uw energierekening. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw duurzame installatie met subsidies aan te schaffen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Subsidies zijn mogelijk in verschillende gevallen en daarnaast kan de BTW worden teruggevraagd op de investering. Dit scheelt dan maar liefst 21% op de aanschafprijs. Ook is het mogelijk om eventueel een lening aan te gaan om zo de investering te kunnen doen zonder dat u daarvoor het (volledige) bedrag uit eigen middelen dient te voldoen. Per gemeente/regio zijn er verschillende maatregelen en subsidies die voor u van toepassing kunnen zijn, er zijn geen landelijke subsidieregelingen meer.

Er is een salderdingsregeling, waarbij eventueel te veel gewonnen energie kan worden terug geleverd aan het net en daar een vergoeding tegenover staat. Deze regeling kan aan wijzigingen onderhevig zijn.
Eventuele subsidies en aanvullende regelingen zijn over het algemeen van toepassing op de complete installatie, van panelen tot omvormer en montagesysteem.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij momenteel extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment zijn wij voor nieuwe klanten genoodzaakt een klantenstop te hanteren betreffende zonnepanelen, dit omdat wij de grote vraag vanuit de markt op dit moment niet kunnen bezetten en onze bestaande klanten (anders) niet de service kunnen leveren zoals wij zouden willen.

Bent u reeds vaste klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud aan u cv ketel laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier en nemen wij binnen enkel weken contact met u op. De wachttijd ligt thans om en nabij de 6-8 weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan. Mocht de situatie wijzigen en wij weer in staat zijn nieuwe klanten aan te nemen, dan zullen wij dit uiteraard vermelden op onze website.