Subsidies

Dankzij de aanschaf van zonnepanelen kunt u direct beginnen met besparen op uw energierekening. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw duurzame installatie met subsidies aan te schaffen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Subsidies zijn mogelijk in verschillende gevallen en daarnaast kan de BTW worden teruggevraagd op de investering. Dit scheelt dan maar liefst 21% op de aanschafprijs. Ook is het mogelijk om eventueel een lening aan te gaan om zo de investering te kunnen doen zonder dat u daarvoor het (volledige) bedrag uit eigen middelen dient te voldoen. Per gemeente/regio zijn er verschillende maatregelen en subsidies die voor u van toepassing kunnen zijn, er zijn geen landelijke subsidieregelingen meer.

Er is een salderdingsregeling, waarbij eventueel te veel gewonnen energie kan worden terug geleverd aan het net en daar een vergoeding tegenover staat. Deze regeling kan aan wijzigingen onderhevig zijn.
Eventuele subsidies en aanvullende regelingen zijn over het algemeen van toepassing op de complete installatie, van panelen tot omvormer en montagesysteem.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.