hero-alt

Hoe gaan wij als installatiebedrijf om met het Corona-virus

Coronavirus cells

Om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan hebben wij een aantal maatregelen genomen. Dit doen we om onze service zo lang mogelijk te kunnen blijven verlenen

  • Medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen of mensen in hun directe omgeving hebben die ziek zijn, zullen geen werkzaamheden bij u komen uitvoeren.
  • Wij vragen al onze klanten om eventuele afspraken te verzetten indien er sprake is van klachten zoals hoesten, koorts en keelpijn. Deze symptomen zijn voor ons een reden om extra voorzichtig te zijn.
  • Onze storingsdienst staat nog voor u klaar, maar ook dan vragen wij u aan te geven als er sprake is van gezondheidsklachten zodat wij toch kunnen kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.
  • Onze medewerkers volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM op, zoals regelmatig handen wassen, hoesten en niesen in de binnenkant van de ellenboog of papieren zakdoek, wij houden minimaal 1,5 meter afstand en wij geven geen hand meer.

Wilt u zelf een afspraak verzetten om welke reden dan ook neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we de afspraak op een later moment inplannen. Wij hopen dat het mede door deze regels mogelijk is om het normale leven in Nederland snel weer op te pakken

Bedankt voor uw begrip!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in Becker Installatietechniek.

Helaas ervaren wij momenteel extreme drukte bij ons in het bedrijf en willen we op voorhand duidelijk zijn naar onze klanten.

Op dit moment zijn wij voor nieuwe klanten genoodzaakt een klantenstop te hanteren betreffende zonnepanelen, dit omdat wij de grote vraag vanuit de markt op dit moment niet kunnen bezetten en onze bestaande klanten (anders) niet de service kunnen leveren zoals wij zouden willen.

Bent u reeds vaste klant bij ons, bijvoorbeeld omdat u periodiek onderhoud aan u cv ketel laat uitvoeren, een huur-/leaseketel heeft of is al uw installatiewerk verzorgd door ons, dan kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier en nemen wij binnen enkel weken contact met u op. De wachttijd ligt thans om en nabij de 6-8 weken.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Alleen op deze manier kunnen wij de service blijven bieden waar wij voor staan. Mocht de situatie wijzigen en wij weer in staat zijn nieuwe klanten aan te nemen, dan zullen wij dit uiteraard vermelden op onze website.