Waarom zonnepanelen

Wij hebben de belangrijkste redenen om te kiezen voor energie uit zonnepanelen voor u op een rijtje gezet:

Investering in de toekomst

Door het gebruik van zonnepanelen bespaart u enorm op uw energierekening. Wanneer de energieprijs verandert merkt u daar weinig van, omdat u (deels) uw eigen energie opwekt. Het is tevens een groene investering, waardoor u, wanneer u de investering zakelijk doet, 41% van de aanschafprijs extra mag aftrekken van uw fiscale winst, naast de afschrijving. Daarnaast kunt u als ondernemer in aanmerking komen voor kleinschaligheidsaftrek.

Eenvoudig te installeren, Geringe ruimtevraag

Zonnepanelen en zonnecollectoren kunnen vaak gemakkelijk en snel geplaatst worden. U heeft geen last van de panelen; ze worden veelal op uw dak geinstalleerd. Dankzij onze vakkundige medewerkers heeft u een maximaal resultaat met een minimale inspanning.

Onuitputbare energiebron

Met zonnepanelen maakt u gebruik van de zon om energie op te wekken. De zon is onuitputbaar en een mooi voorbeeld van duurzame energie. Waar fossiele brandstoffen als gas en olie opraken zal u altijd met de energie van de zon kunnen stroom blijven opwekken.

Minder afhankelijk van energiebedrijven

Het is meestal lastig om een goede energieleverancier te vinden. Sinds de markt open is zijn er veel energieleveranciers die de Nederlandse markt proberen te veroveren. Door het grote aanbod weet u vaak niet welke energieleverancier u moet kiezen. Door zelf zonnepanelen aan te schaffen maakt u uzelf voor een deel onafhankelijk van deze energieleveranciers.
Zonnepanelen hebben buiten het schoonmaken van de panelen geen onderhoud nodig, maar zijn grotendeels zelfreinigend. Wel is het aan te raden om met regelmaat de opbrengst van de zonnepanelen te laten controleren. Zo kunt u controleren of de opbrengst nog overeenkomt met eerder gemeten waarden. Indien uw deze controle liever overlaat aan onze vakkundige medewerkers, dan kunt u bij Becker Installatietechniek een zonnepanelen-onderhoudscontract afsluiten, waardoor wij de werking van uw PV-installatie kunnen garanderen. De door ons gebruikte Suntech panelen hebben een gegarandeerde vermogensgarantie van 25 jaar.

Niet alleen als de zon schijnt

Zonnepanelen wekken ook energie op als de zon niet schijnt. Zonnepanelen nemen namelijk ook het licht van het aanwezige daglicht op. Daarmee doen zonnepanelen niet alleen hun werk in de zomer, maar wekken ook in de winter energie op en heeft u het gehele jaar profijt van de zonnepanelen.

Meerwaarde voor uw huis

Niet alleen is het voor een huizenkoper interessant dat de energie op wordt gewekt door de zonnepanelen op het dak, maar ook dat de zonnepanelen-installatie een positief effect heeft op het energielabel van uw woning. Dus zowel de stroomwinning, verbetering van het energielabel en de kostenbesparing op een energieleverancier zorgen ervoor dat uw huis een belangrijke meerwaarde krijgt.

Gemakkelijk en snel aan te vragen

Om een offerte te ontvangen, vult u eenvoudig 1 van de contactformulieren in op onze website! U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Wilt u meer informatie?

Schroom dan niet! Bel ons vrijblijvend op 0597-646530, onze adviseur komt graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte, of kom langs in onze showroom!
U kunt ook het onderstaande formulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Contactformulier