Informatie over de zonnepanelen van Becker Installatietechniek

De zonnepanelen die Becker Installatietechniek gebruikt behoren tot de beste in de markt. Wij maken hoofdzakelijk gebruik van topkwaliteit panelen van de merken Suntech Power en Ying Li Solar.

Martkleider

Ying Li Solar is de één van de grootste leverancier van zonnepanelen ter wereld. Wereldwijd is meer dan 4 GigaWatt vermogen aan Ying Li Panelen geinstalleerd; wat overeenkomt met circa 16 miljoen panelen van 250Wp. Ieder tiende zonnepaneel wereldwijd is een Ying Li Solar paneel. Bij Ying Li Solar werken meer dan 16000 mensen. Ying Li Solar is een beursgenoteerd bedrijf met een jaaromzet van ruim 3,1 miljard dollar/ jaar.

Waarom kiezen voor de grootste?

Fabrikanten van zonnepanelen zitten momenteel in zwaar weer. De afgelopen jaren is de vraag naar zonnepanelen eerst explosief gegroeid, met name in de landen om ons heen. De productiecapacitiet is daarop fors verhoogd en er zijn veel nieuwe fabrikanten bij gekomen.
Sinds vorig jaar zijn de subsidieregelingen in veel landen vrij abrupt terug gedraaid. Hierdoor is er nu een overschot aan productiecapaciteit en aanbod. Dit is gunstig voor de prijs van zonnepanelen, want die worden tegen kostprijs aangeboden door de fabrikanten.
Er zijn echter ook veel fabrikanten, die niet meer mee kunnen in de lage prijzen en failliet gaan. Mocht dit met uw fabrikant gebeuren, dan kunt u nergens meer terecht met uw fabrieks- en vermogensgarantie. Wij zijn van mening dat u het minste risico loopt met zonnepanelen van Suntech en Ying Li Solar. De kans dat een van deze wereldmarktleiders failliet gaat is klein.

Positieve vermogenstolerantie!

Suntech biedt een positieve vermogenstolerantie van 0-5%. Andere fabrikanten werken met een +/- 3% tolerantie. Dat betekent dat een zonnepaneel van bijvoorbeeld 250 Wp ook 242,5 Wp mag opbrengen. Omdat de zonnepanelen altijd in serie worden geschakeld is dit niet wenselijk. Een Suntech zonnepaneel van 250 Wp, levert 250 tot 262,5 Wp, nooit minder dan 250 Wp.

Garantiefonds

De garanties van Suntech en Ying Li Solar zijn gewaarborgd door middel van een garantiefonds. Zo bent u er zeker van dat wanneer er onverhoopt schade ontstaat, Suntech of Ying Li altijd garant kan staan. Suntech geeft net als Ying Li daarnaast 10 jaar productgarantie op de zonnepanelen en 25  jaar vermogensgarantie.

Wilt u meer informatie?

Schroom dan niet! Kom langs in onze showroom aan de Albert Reijndersstraat in Nieuwe Pekela, of bel ons op 0597-646530! Onze adviseur komt graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte!
U kunt ook het onderstaande formulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Contactformulier